Фільму «Залізна людина» виповнилося 11 років

2 травня 2019,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику групи AC/DC голосніше! Компанія Marvel Studios святкує 11 років з моменту прем'єри першого фільму свого мегауспішного кіновсесвіту «Залізна людина», який зняв режисер Джон Фавро.

Американська кіностудія, відповідальна за найуспішнішу і найпопулярнішу кінофраншизу усіх часів, щойно нагадала шанувальникам в соцмережах, що все почалося рівно 11 років тому:

Одинадцять років тому в цей день «Залізна людина» від Marvel Studios стала першим фільмом [кіновсесвіту] MCU, який вийшов в кінотеатри. #СьогодніВІсторіїМарвел #Марвелу80

Супергеройський екшен «Залізна людина», який представив світові генія, мільярдера, плейбоя і філантропа Тоні Старка в незрівнянному втіленні Роберта Дауні мол., вийшов в американський прокат 2 травня 2008 року.

А українці навіть змогли подивитися його на день раніше з 1 травня.

У кінці свого першого сольного фільму Тоні Старк заявив всьому світу, що він є Залізною людиною, і так почалася нова ера супергеройського кінематографа.

Компанію Дауні мол. в «Залізній людині» склали Гвінет Пелтроу, Терренс Говард, Джефф Бріджес, Кларк Грегг і Пол Беттані. У сиквелі Говарда замінив Дон Чідл.

Зараз в кінотеатрах іде 22-й фільм MCU «Месники: Завершення», де Дауні мол. повертається в образі Тоні Старка.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

3277 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: