Володимир Лерт пояснив назву свого нового фільму «Примарний демон»

13 квітня 2019,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події наступного фільму Володимира Лерта «Примарний демон» перенесуть глядача на не зовсім безлюдний острів, куди доля закине молодого мільйонера у втіленні Костянтина Войтенко.

В мережі була опублікована нова закулісна фотографія зі знімального майданчика «Примарного демона», яка розташувалася в екзотичній країні, і разом з цим режисер Володимир Лерт пояснив, звідки походить назва його нового фільму:

Я з'ясував, що «примарними демонами» дикі аборигени називають нас — людей європейської цивілізації. І в наш час існує понад 100 ізольованих племен, котрі не вступають в контакт з цивілізацією більш ніж 60 000 років. За сюжетом фільму головний герой потрапляє на острів, де проживає одне із таких племен.

Головного героя «Примарного демона» втілить зірка українського комедійного серіалу «Будиночок на щастя» Костянтин Войтенко.

Він буде «розчарованим у житті мільйонером, який в результаті нещасного випадку потрапляє на безлюдний острів». Але, як зазначає режисер, незабаром герой зрозуміє, що цей острів не такий вже і безлюдний, як йому здалося на перший погляд.

Лерт найбільш відомий завдяки картинам «Мир вашому дому» та «Ніч Святого Валентина», в останній з яких знявся Войтенко.

Виробництвом фільму «Примарний демон» займається українська компанія Big Hand Films, яка минулого року подарувала глядачам святкову комедію «Пригоди S Миколая».

2505 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: