Зірка «Слуги народу» Галина Безрук зізналася, чому мовчить про війну в Україні

1 квітня 2022,  18:23 | Новини зірок

Актриса Галина Безрук, відома завдяки популярним українським серіалам «Слуга народу», «Останній москаль» та «Будиночок на щастя», зараз живе в росії і в приватній розмові зізналася, що не говорить про війну в Україні, бо боїться потрапити до в'язниці.

Безрук, яка родом із Краматорська, Донецька область, у 2016 році вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва, з яким разом виховує доньку Василину. Пара живе та працює в росії, проте разом із цим Безрук часто знімається в Україні.

Але з початку повномасштабної війни, яку проти України почала росія рано-вранці 24 лютого, Безрук жодного слова не сказала про це в інформаційному полі. Все тому, що вона боїться говорити правду, оскільки в росії зараз за це можуть посадити на 15 років.

Про це в інтерв'ю для програми «Зірковий шлях» розповіла актриса Наталка Денисенко, яка завжди активно підтримувала Україну:

Галя Безрук – українська актриса, яка постійно знімалася у нас, написала: «Я боюся, тому що мене посадять на 15 років. Я нічого не буду писати».

Цікаво та сумно одночасно, що Безрук також знімалася у серіалі «Слуга народу» разом із майбутнім президентом України Володимиром Зеленським, який з перших хвилин повномасштабної війни став справжнім лідером нації, підкоривши своєю стійкістю не лише українців, а й увесь світ.

І поки в росії бояться говорити правду про війну, розв'язану путіном, в Україні від рук та бомб російських солдатів продовжують гинути діти, а відважні українці у тимчасово окупованих містах виходять на мирні мітинги з українськими прапорами та голими руками зупиняють танки. Слава Україні!

2970 

1 коментар

NGC 2392

1 квітня 2022, 22:57

нехай сидить там довіку і ніколи не повертається

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: