Ганна Кошмал про місяць незламності: «В мене таке враження, що зараз ми можемо все!»

12 квітня 2022,  17:26 | Новини зірок

Українська актриса Ганна Кошмал поділилася у соцмережах надихаючими словами, захопившись стійкістю та відвагою як звичайних українців, так і української армії, яка продовжує відважно захищати Україну від російських загарбників.

Щоб підтримати своїх шанувальників під час війни, Кошмал написала в Instagram 25 березня, коли всі відзначали місяць незламності у протистоянні повномасштабній російській агресії, про свою любов до українців та України і нагадала, що ми можемо все:

Місяць війни. Як один день і як ціле життя.

Болить за кожного.

Та кожного дня все більше закохуюсь в наших Людей (з великої літери), радію перемогам ЗСУ, продовжую вірити в нашого президента і невимовно пишатися своєю Батьківщиною!

В мене таке враження, що зараз ми можемо все! А перемога вже зовсім близько!

#місяцьнезламності
#ukrainewillstand

На початку війни Кошмал, як і десятки мільйонів українців, ховалася від російських бомб і ракет зі своїм сином у підвалі, але через деякий час їй та синові, на щастя, вдалося виїхати у безпечніше місце. Тепер вони щодня чекають, коли зможуть повернутись додому, пише Кошмал у соцмережах.

Ви можете знати актрису завдяки популярним українським серіалам «Слуга народу», «Свати» та «Будиночок на щастя», а також завдяки фільму «Казка старого мельника».

1342 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: