Її третя обкладинка: Маша Єфросиніна знову прикрасила український ELLE

25 травня 2019,  02:28 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська телеведуча і актриса Маша Єфросиніна втретє стала зіркою обкладинки українського ELLE і розповіла, в чому полягає секрет її краси та сексуальності.

На початку тижня Єфросиніна поділилася в соцмережах обкладинкою червневого випуску українського журналу ELLE, на якій вона позує в шикарній бордовій сукні, що відкриває її стрункі ноги.

39-річна телеведуча втретє стала героїнею обкладинки ELLE і зізнається, що довго йшла до такого відвертого образу:

Моя третя обкладинка Elle... І знаєте що? Якби мені в 20 або в 30 сказали, що в 40 я буду зніматися в настільки відвертому і сексуальному образі, я б вважала це, як мінімум, глузуванням тоді найбільшою моєю фривольністю у відкритості одягу були підвернуті рукава.

Єфросиніна каже, що її нинішня впевненість полягає в любові до себе та вмінні перетворювати свої недоліки на переваги:

Але повірте, дівчата, пережити те, що я відчуваю саме сьогодні, дивлячись на себе нову, себе впевнену, і в цьому віці я бажаю таке пізнати усім вам! Ніколи не пізно перетворити кожен свій комплекс і недолік на унікальну перевагу! Ніколи не пізно закохатися... В СЕБЕ!

У минулому році Єфросиніна взяла участь в озвучуванні популярного українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» та зіграла одну з основних ролей у святковій комедії «Пригоди S Миколая».

1897 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: