Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон на першому кадрі фільму «Люди в чорному 4»

11 грудня 2018,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Кріс Гемсворт поділився першим офіційним кадром майбутнього науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному 4», який офіційно називається «Люди в чорному: Інтернешнл».

У минулу п'ятницю Гемсворт опублікував в Instagram дебютний кадр спін-оффу науково-фантастичної франшизи «Люди в чорному» з собою і колегою Тесою Томпсон й кумедною (та малоймовірною) історією на додачу:

Пригадую, що цей знімок був зроблений між сценами, коли Тесса і я помітили якусь кримінальну активність на вулицях Лондона. Ми негайно дістали наші лазерні пістолети і знищили один з найбільших кримінальних синдикатів в місті. Щасливий повідомити, що вулиці Лондона знову є безпечними. Будь ласка, світ.

В екшені «Люди в чорному: Інтернешнл» («Men in Black International») Гемсворт і Томпсон, які раніше зіграли разом у супергеройському фільмі «Тор: Рагнарок», втілюють напарників, агента Г і агента М, які працюють на секретну організацію MIB (Люди в чорному) і захищають Землю від прибульців-злочинців.

Очевидно, що на даному кадрі вони націлили свою зброю саме на прибульців, які порушують земні закони, а не на злочинний синдикат, як нас намагався переконати Гемсворт.

З нетерпінням чекаємо побачити агентів Г та М в дії в першому трейлері. А як вам цей новий дует в чорних костюмах?

У світовий прокат фільм «Люди в чорному 4», який зняв режисер «Форсажу 8» Ф. Гері Грей, вийде у червні 2019 року.

1679 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: