«Тор: Любов і грім»: Мелісса МакКарті з'явиться в новому блокбастері Marvel Studios

4 березня 2021,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові фотографії зі знімального майданчика супергеройського фільму «Тор: Любов і грім» розкрили, що в ньому буде камео у Мелісси МакКарті. Причому вона з'явиться на екрані в дуже несподіваному образі. Обережно, спойлери.

Режисер Тайка Вайтіті, який зняв супергеройський блокбастер «Тор: Рагнарок», вирішив продовжити традицію ставити асгардійські спектаклі і в наступному фільмі про бога грому, що називається «Тор: Любов і грім».

Це показують фотографії від папараці, якими у вівторок, 2 березня, поділився сайт Just Jared. На них з'являються Метт Деймон, Люк Гемсворт та Мелісса МакКарті, які беруть участь в новому спектаклі про сімейку Тора.

Деймон та Гемсворт знову зіграють «Локі» і «Тора», як у фільмі «Тор: Рагнарок», тоді як МакКарті втілить богиню смерті «Гелу», їхню старшу сестру, яку в третьому сольнику Тора грала Кейт Бланшетт. І, судячи з пози МакКарті на фото, вони покажуть ту сцену, де Гела знищила Мйольнір.

Бракує тільки їхнього батька «Одіна» у втіленні Сема Ніла.

В образі справжнього Тора на великі екрани повернеться Кріс Гемсворт. Джейн Фостер та Валькірію знову зіграють Наталі Портман і Тесса Томпсон, а лиходія Горра, також відомого як Бог-м'ясник, втілить Крістіан Бейл.

На великі екрани екшен «Тор: Любов і грім» увірветься 5 травня 2022 року.

1638 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: