Дивіться ексклюзивний фрагмент серіалу «Жінка-Халк» за участю Марка Руффало

14 серпня 2022,  09:05 | Новини серіалів

Дженніфер Волтерс та її кузен Брюс Беннер потрапляють в аварію, що змінить їхні життя, в новому фрагменті супергеройського серіалу від Marvel «Жінка-Халк».

Серіал «Жінка-Халк», перша серія якого вийде вже наступного тижня, 18 серпня, розповість про пригоди нової супергероїні кіновсесвіту MCU Дженніфер Волтерс, яка отримує суперздібність перетворюватися на зеленого монстра, після того як їй переливають кров її кузена Брюса Беннера/Халка.

В ролі Брюса/Халка на екрани повертається Марк Руффало, а роль Дженніфер Волтерс зіграє актриса Татьяна Маслані, відома завдяки серіалу «Темне дитя».

Новий фрагмент «Жінки-Халк» показує, як ці герої їдуть в машині і безтурботно розмовляють про Стіва Роджерса і про те, чи був він незайманим (так вважає Дженніфер), як раптом перед авто з'являється зорельот Грандмайстра з фільму «Тор: Раґнарок», через що Дженніфер з'їжджає з дороги, і її машина летить зі схилу вниз.

Окрім того, дивно бачити Брюса з гіпсом, адже зазвичай під час небезпеки він перетворюється на Халка, який рятує його від будь-яких травм. Але цю травму, схоже, він отримав під час подій блокбастера «Месники: Війна нескінченності», коли Халк відмовився приймати участь у битві за Ваканду.

Схоже, що це флешбек, адже основні події серіалу будуть розвиватися вже після подій блокбастера «Месники: Завершення», коли Брюс став Професором Халком.

1165 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: