«Люди Ікс: Нові мутанти» завершили свої зйомки

17 вересня 2017,  21:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс повідомила про завершення зйомок свого майбутнього супергеройського екшену «Люди Ікс: Нові мутанти».

«Люди Ікс: Нові мутанти» розкажуть про п'ятірку молодих мутантів, яких «проти їх волі тримають у закритій секретній установі», де вони «будуть битися з небезпечною стороною своїх сил і з гріхами свого минулого», як розповів сайту EW режисер Джош Бун.

Вільямс втілює в цій історії мутантку Ране Сінклер, відому як Вулфсбейн і здатну перетворюватися в дівчину-вовка. Вчора вона вирішила прикрасити свій Instagram колажем з трьох фотографій зі зйомок, де вона весело позує на фоні моря і заходу.

На крайньому знімку зліва актриса тримає в руках логотип «Нових мутантів», а в його підписі сказала:

Це кінець зйомок. #newmutants

Іншим закулісним знімком на честь закінчення знімального процесу поділилася актриса Блю Хант, яка грає Міраж:

Це фотографія мене після завершення зйомок мого ПЕРШОГО фільму. Втомлена, сумна і з нетерпінням чекаю на майбутнє. Прощай, Дані Мунстар...

До дівчат приєднався і Генрі Зага з серіалу «13 причин, чому», який перевтілиться в супергеройському екшені Буна в палаючого мутанта Санспота:

Сьогодні ми закінчили зйомки дуже особливого фільму... Я так пишаюся нашою родиною «Нових мутантів» і тим, чого ми досягли. Це був один з найкращих досвідів у моєму житті, тому дякую кожному за те, що зробили його незабутнім, і за дивовижний фільм.

А ось і сам режисер в компанії Хант на вечірці з приводу закінчення зйомок.

У фільмі також зіграють Аня Тейлор-Джой, Чарлі Хітон і Алісі Брага.

В українські кінотеатри «Люди Ікс: Нові мутанти» прибудуть 12 квітня 2018 року.

1944 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: