«Нові мутанти»: з'явилася нова вирізана сцена з Анею Тейлор-Джой та Генрі Загою

1 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзив спеціально для всіх шанувальників пари Меджік та Санспота нова вирізана сцена супергеройського екшену «Нові мутанти» з їх участю.

Спін-офф франшизи «Люди Ікс» розповідає історію п'яти юних мутантів, які не вміють контролювати свої надздібності, через що їх поміщають в секретну психіатричну лікарню. І коли в ній починають оживати їхні найстрашніші кошмари, цим різним підліткам потрібно забути про свої розбіжності та навчитися працювати разом, щоб вибратися звідти живими.

Вирізаний фрагмент «Нових мутантів» показує, як Роберто да Коста (Генрі Зага), відомий як Санспот, безтурботно загоряє, як раптом поруч з'являється Уляна Распутіна (Аня Тейлор-Джой), вона ж Меджік.

Поки він запитує у неї, чи знайшла вона спосіб телепортуватися з цього місця, захищеного силовим полем, Уляна безцеремонно випиває його воду й різко відповідає хлопцеві в своєму стилі:

Я казала тобі не розмовляти зі мною.

Роберто дивиться услід Меджік, коли вона йде геть, і тут до неї біжить доктор Сесілія Рейєс (Алісі Брага), яка шукає нову пацієнтку Дані Мунстар (Блю Гант).

Читайте нашу рецензію на фільм «Нові мутанти».

1343 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: