Аня Тейлор-Джой зніметься в екранізації Набокова від творця серіалу «Хід королеви»

9 грудня 2020,  10:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист Скотт Френк збирається екранізувати роман Володимира Набокова «Камера обскура», і на головну роль у цей проект він покликав зірку свого хітового серіалу «Хід королеви» («Ферзевий гамбіт») Аню Тейлор-Джой.

Роман «Камера обскура» був опублікований в 1933 році, але Френк збирається екранізувати його англомовний варіант, куди були внесені деякі зміни. Сюжет роману слідує за Альбертом Альбінусом, критиком-мистецтвознавцем середніх років, який захоплюється 18-річною актрисою і моделлю Марго Пітерс. У них зав'язуються взаємно паразитичні відносини, підтримувані старим захопленням Марго, 30-літнім Акселем Рексом, який возз'єднується з нею, щоб висмоктати життя з Альберта.

Як нескладно здогадатися, Тейлор-Джой виконає в майбутній екранізації «Камери обскура» роль Марго Пітерс. Інші члени каста будуть оголошені пізніше.

За словами Френка, «Камера обскура» буде «валентинкою фільмам». Він збирається зняти роман Набокова як «фільм нуар і фільм всередині фільму». Сценарист говорить, що готує «дуже брудний, але чудовий трилер».

І хоча останні місяці всі тільки й говорять про його серіал «Хід королеви», Френк відомий не тільки завдяки йому. На рахунку цього голлівудського сценариста вже є 2 номінації на премію «Оскар»: за фільми «Логан» (2017) та «Поза полем зору» (1998). Він також є творцем міні-серіалу «Забуті Богом», який отримав 3 премії «Еммі».

Окрім серіалу «Хід королеви», в цьому році Тейлор-Джой можна було побачити двічі на великому екрані: в романтичній комедії «Емма», заснованій на романі Джейн Остін, та в супергеройському екшені «Нові мутанти», заснованому на коміксах Marvel.

А в 2021 році очікується прем'єра нового фільму Едгара Райта «Минулої ночі в Сохо», де Тейлор-Джой виконає головну жіночу роль.

1818 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: