Перші кадри «Kingsman: Золоте кільце»

15 квітня 2017,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри шпигунського екшену «Kingsman: Золоте кільце» представляють його нових героїв.

Журнал Entertainment Weekly представив першу четвірку кадрів з майбутнього сіквела хітового екшену «Kingsman: Таємна служба», знятого режисером «Людей Ікс: Перший клас» Метью Воном, який, тим не менш, заявляє, що його новий фільм — аж ніяк не продовження:

Просто знімаючи сіквел, ви порушуєте обіцянку оригінальності. Сіквеліс — це чума, і я не бажаю укладати з нею контракти.

«Kingsman: Золоте кільце» повідає про те, як суперагенти Еггсі і Мерлін зберуться відвідати своїх американських колег — членів організації «Statesman», після того, як штаб-квартира їх таємної служби «Kingsman» була зруйнована лиходійкою Поппі. Придумуючи цей сюжет, режисер каже, що дозволив своїй уяві летіти, як божевільній ракеті.

На перших кадрах Терон Еджертон виглядає в цьому помаранчевому смокінгу і метелику ще більш стильно, ніж у першій частині, де він постав перед глядачем в образі британського гопника, якому пощастило зустріти суперагента Гаррі Харта і круто змінити своє життя, ставши таким же крутим членом «Kingsman», що рятує світ від знищення.

Представників «Statesman» у фільмі втілять Джефф Бріджес, Ченнінг Татум, Холлі Беррі і Педро Паскаль з «Гри престолів», трьох з яких ви можете побачити нижче, а четвертого – на веселому закулісному знімку з Еджертоном. Зате поруч з Беррі на кадрі можна помітити профіль Марка Стронга.

У агента Татума на озброєнні є електронне ковбойське ласо, яке буде розрізати поганих хлопців. Виявляється, що саме він і був зображений на першому постері разом Коліном Фертом.

Такий зірковий акторський склад зробить другий фільм ймовірної трилогії набагато масштабніше за оригінал, заявляє Еджертон:

Якщо перший «Kingsman» був «Першим месником», тоді цей — більше в дусі «Месників».

Головною лиходійкою історії стане Джуліанна Мур. З нетерпінням очікуємо першого погляду на її Поппі, якій вдасться завдати суперагентам стільки незручностей.

Українська прем'єра «Kingsman: Золоте кільце» відбудеться 28 вересня.

1929 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: