Український логотип «Ліги справедливості»

3 березня 2017,  15:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Ліга справедливості» обзавівся офіційним українським логотипом.

Представляємо український логотип «Ліги справедливості», який виглядає не менш круто, ніж його оригінал. З нетерпінням очікуємо побачити цю локалізовану версію і на початку фільму після логотипу студії Warner Bros. Pictures.

Офіційний синопсис фільму:

Розпалюваний своєю відновленою вірою в людство і натхненний самовідданою вчинком Супермена, Брюс Вейн заручається підтримкою свого нового союзника, Діани Прінс, щоб зіткнутися з ще більшим ворогом. Разом Бетмен і Диво-жінка швидко працюють над тим, щоб знайти і завербувати команду мегалюдей для виступу проти пробудженої загрози. Але незважаючи на формування такої безпрецедентної ліги героїв — Бетмен, Диво-жінка, Аквамен, Кіборг і Флеш — вже може бути занадто пізно, щоб врятувати планету від нападу катастрофічних масштабів.

У своїх супергеройських образах в «Лізі справедливості» повернуться Бен Аффлек, Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джейсон Момоа, Езра Міллер і Рей Фішер.

Також у фільмі з'являться Емі Адамс, Джессі Айзенберг, Джеремі Айронс, Ембер Херд, Дж.К. Сіммонс, Дайан Лейн, Віллем Дефо і Конні Нільсен.

Поки єдиний трейлер супергеройського екшену Зака Снайдера у перекладі дивіться тут.

В український прокат «Ліга справедливості» прибуде 16 листопада.

2055 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: