Езра Міллер назвав свого улюбленого персонажа з «Гаррі Поттера»

2 грудня 2016,  00:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Фантастичних звірів і де їх шукати» Езра Міллер розповів, який персонаж «Гаррі Поттера» його улюблений і чому.

Коли Міллер відповідав на честь виходу «Фантастичних звірів» на запитання шанувальників онлайн, актора запитали про те, який його улюблений герой Поттеріани. І серед всіляких добрих і злих чаклунів, відьом, а також різноманітних істот, які нам траплялися протягом семи книг Дж.К. Роулінг та їх восьми екранізацій, він вибрав наступного персонажа:

Думаю, що моєю відповіддю буде: ельф-домовик Добі, дивна і революційна фігура. Він ніколи не буде забутий. Його самопожертву пам'ятають.

Міллер раніше неодноразово говорив, що є справжнім шанувальником історії про Гаррі Поттера, і його вибір улюбленого персонажа не може не порадувати таких же шанувальників Поттеріани, адже Доббі дійсно є одним з найдобріших і хоробріших персонажів цієї історії.

Вперше ельф-домовик з'явився в «Гаррі Поттері і таємній кімнаті», в кінці яких Гаррі звільнив його з рабства, і з тих пір Доббі невпинно допомагав своєму другові-чарівнику і його друзям, поки не загинув у «Гаррі Поттері і Дари Смерті», рятуючи їх з полону Беллатріси Лестранж і сім'ї Малфоя. Озвучував його у фільмах Тобі Джонс.

У «Фантастичних звірях» Міллера можна побачити в образі Креденса, вихованця жорстокої жінки Мері Лу (Саманта Мортон), яка ненавидить чарівників і чарівництво і закликає людей влаштувати на них полювання. І, бажаючи вибратися з її притулку, хлопець укладає угоду з директором магічної безпеки в МКУПА Персіваль Грейвзом (Колін Фаррелл), який розшукує одного могутнього дитину-чарівника.

«Фантастичні звірі і де їх шукати», нашу рецензію на яких читайте тут, вже другий тиждень поспіль очолюють український прокат.

2922 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: