«Фантастичні звірі» другий тиждень очолюють український прокат

30 листопада 2016,  16:05 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Спін-офф «Гаррі Поттера» з Едді Редмейном у головній ролі другий тиждень поспіль очолив український бокс-офіс.

У свій прем'єрний вік-енд «Фантастичні звірі і де їх шукати» заробили завдяки українським глядачам 25,7 мільйонів гривень, опинившись на третьому місці за всю історію бокс-офісів України після результатів фільмів «Загін самогубців» і «Зоряні війни: Пробудження сили».

Другі вихідні принесли новій кінокартині Девіда Єйтса вже 15,2 мільйона гривень, але це все одно не завадило йому очолити український бокс-офіс.

Далі за «Фантастичними звірами» була наукова фантастика «Прибуття» режисера Дені Вільньова і марвелівський «Доктор Стрендж», незважаючи на те, що супергеройський сольник Бенедикта Камбербетча йде в українських кінотеатрах вже цілий місяць. Всього за свій український прокат «Доктор Стрендж» заробив 63,69 мільйонів гривень, а «Прибуття» — 12,18 мільйонів гривень. У світовому прокаті успіхи «Доктора Стренджа» оцінюються в $617,7 мільйонів.

Прем'єри минулого тижня драматичний хоррор «Нова ера Z», мультфільм «Супергерої», романтична комедія «Моє велике грецьке весілля 2» і кримінальна комедія «Війна проти всіх» дебютували на 4-му, 5-му, 8-му і 9-му місцях українського бокс-офісу відповідно. «Нова ера Z» заробила в прем'єрний вік-енд в Україні 1,05 мільйонів грн, «Супергерої» — 862,43 тисячі грн, «Моє велике грецьке весілля 2» — 644,27 тисяч грн, а «Війна проти всіх» — 536,93 тисячі грн.

«Фантастичні звірі і де їх шукати», нашу рецензію на яких читайте тут, дивіться в українських кінотеатрах.

1389 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: