«Фантастичні звірі 3»: Едді Редмейн розповів про зйомки у воді в британську зиму

26 січня 2021,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому інтерв'ю актор Едді Редмейн, який втілює у франшизі-приквелі Поттеріани відважного магозоолога Ньюта Скамандера, розкрив деякі деталі про зйомки в майбутньому фільмі «Фантастичні звірі 3».

На цьому тижні Редмейн зустрівся в онлайні зі своїм давнім другом Джеймі Дорнаном в рамках серії акторських інтерв'ю Actors on Actors для журналу Variety. І, звичайно ж, Дорнан не упустив шанс поставити другу запитання про те, чого нам чекати від третього розділу франшизи «Фантастичні звірі».

На що Редмейн відповів ухильно, але все одно повідомив нам про епізод, заради якого йому довелося плавати взимку на свіжому повітрі:

Я не можу розповісти тобі нічого, крім як про той факт, що у мене, я думаю, будуть нічні зйомки в Вотфорді, на студії Leavesden, які ми збиралися знімати влітку у воді. Але тепер через локдаун, і затримки з фільмом, вони знімалися на початку грудня. І раптом ти плаваєш на свіжому повітрі під час британської зими.

Події «Фантастичних звірів» постійно подорожують різними країнами, так що поки складно сказати, де саме Ньюту доведеться стати «моржем». У фіналі другого фільму головний герой та його друзі вирушили у Гоґвортс, так що ця сцена може відбуватися як в Чорному озері... так в і будь-якому іншому куточку світу завдяки комп'ютерній графіці.

Наприкінці минулого року каст фільму «Фантастичні звірі 3» переніс серйозні зміни — Джонні Деппа звільнили з франшизи, а на його місце взяли Мадса Міккельсена, який тепер буде грати темного чарівника Ґріндельвальда.

Фентезі «Фантастичні звірі 3» увірветься на екрани кінотеатрів влітку 2022 року.

2741 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: