Перші постери «Слуга народу 2»

23 листопада 2016,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри української політичної комедії «Слуга народу 2» залишилося трохи більше місяця, тому поспішаємо поділитися її двома свіжими постерами, про створення яких розповіли актори і креативна команда «Кварталу 95».

На постерах Володимир Зеленський постає в добре знайомому образі простого вчителя Василя Голобородька, що раптово став Президентом України. Але перший рік президентства не пройшов для нього безслідно, і тепер уже не він катається на велосипеді, а сам носить його — тобто важку ношу відповідальності — на своїх плечах.

Разом із Зеленським тут можна побачити інших основних героїв комедії у втіленні Станіслава Боклана, Євгенія Кошового і Анастасії Чепелюк. Вони повертаються в образах прем'єр-міністра Юрія Чуйко, який тепер буде допомагати Василю, міністра закордонних справ Сергія Мухіна і загадкової Ані, чия роль поки тримається в секреті.

Офіційний трейлер кінокартини дивимося тут, а її фрагмент, де головний герой «умовив» всю Верховну Раду, ви знайдете тут.

Згідно офіційного сайту фільму, над постерами працювали «творчий мозок "Кварталу 95"» Михайло Валєєв, якому належать всі ідеї для постерів їх фільмів, і команда «приголомшливого фотографа» Олександра Мордерера.

Зйомка постерів, закулісні фото і відео з якою дивіться нижче, проходила один день в теплій атмосфері на початку цього місяця, а в її перервах «всі сміялися, підколювали один одного, їли і пили чай».

Вже скоро можна буде побачити її результат не тільки в Інтернеті, а й на білбордах, сітілайтах і в кінотеатрах по всій Україні.

Українська прем'єра «Слуги народу 2» відбудеться 24 грудня.

1698 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: