«Новий канал» влаштував марафон українських фільмів

24 серпня 2017,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У День незалежності України «Новий канал» покаже різножанрові українські фільми останніх років.

Марафон українських фільмів на «Новому» стартував о 9:30 мультфільмом «Бременські розбійники», який розповідає про нові пригоди відомої банди музикантів на чолі з Трубіном Гудом. Його головні герої розмовляють голосами відомих українських співаків — Дмитра Тодорюка і Наді Дорофєєвої.

За нею послідувала мелодраматична комедія «Київський торт», чия прем'єра відбулася в 2014 році. Події фільму розгортаються в Києві, куди приїжджає провінційна дівчина Ліза (Діана Сиротіна) з Гайсина, яка отримала грін-карту і збирається в Америку на ПМЖ. Там вона зустрічає двох веселих хлопців (Дмитро Ступка і Валентин Томусяк), і вони влаштовують їй незабутню екскурсію столицею України, після якої їй потрібно буде зробити складний вибір: залишитися в Україні або виїхати в США.

Продовжуючи тему любовних історій, за «Київським тортом» «Самотній за контрактом» — мелодрама з нотками комедії від Євгенія Матвієнко. Вона розповість про молодого популярного співака Славу Лєбєдєва (Вацлав Верхол) і юну Лілію Фіалко (Ольга Лерман), яка закохується в Славу, не підозрюючи, хто він. Але на шляху до їх щастя стоїть контракт Слави, згідно з яким він повинен бути самотнім.

О 15:00 марафон продовжить гучний фільм Любомира Левицького «Тіні незабутих предків», який перенесе глядача у містичні Карпати. Там прокидається давнє зло, знищити яке зможе тільки нащадок останнього могутнього чаклуна — мольфара.

Піднімати настрій всій родині після містичного трилера буде гучний торішній мультфільм «Микита Кожум'яка», головним героєм якого виступає син видатного богатиря Кирила Кожум'яки. Колись Кирило переміг у бою останнього дракона, і його син Микита мріє повторити цей подвиг. Незабаром дракон дає про себе знати, а Микита відправляється в чарівний світ, щоб разом з новими друзями не дати йому спопелити світ.

Ввечері на «Новому» відбудеться телепрем'єра кінокартини «Інфоголік», яка вийшла в український прокат у березні цього року. Ця фантастична комедія з Євгеном Яновичем у головній ролі присвячена залежності сучасних людей від нескінченного потоку новин, який не дозволяє людям відриватися від екранів своїх комп'ютерів і смартфонів.

В останні роки студія «Квартал 95» є одним з найбільш активних виробників кіно і телепродукції в Україні, і поки на 1+1 буде йти телепрем'єра «Слуги народу 2», «Новий канал» вирішив показати глядачам «Любов у великому місті 2» теж із зіркою «Кварталу 95» Володимиром Зеленським у головній ролі. Компанію йому в цій романтичній пригоді склали Світлана Ходченкова, Вєра Брежнєва і Олексій Чадов.

І завершить марафон торішня комедія для дорослих «#SELFIEPARTY», яку також зняв Левицький. В ній четверо друзів-випускників опиняються в поліції і повинні згадати, що сталося на тій шаленій вечірці, яку вони влаштували напередодні. Нашу рецензію на фільм читайте тут.

3053 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: