Чим збирається здивувати 2 сезон «Слуги народу»?

27 липня 2017,  22:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володимир Зеленський поділився деталями про 2 сезон серіалу «Слуга народу».

Прийдешній сезон серіалу «Слуга народу» отримав підзаголовок «Від любові до імпічменту», як повідомляє виконавець ролі Василя Голобородька, звичайного вчителя, що став Президентом України, у новому промо-ролику:

Робоча назва [сезону] — «Від любові до імпічменту». Стало бути, глядач вже розуміє, що буде і це, і те. Любов буде не тільки у головного героя, в [нових серіях] буде кілька любовних ліній. На щастя чи на жаль, буде вирішувати вже глядач. Це інтрига. [Відносини], десь обриваються, десь з'являються...

Незважаючи на згадування в підзаголовку не особливо радісного для свого героя слова «імпічмент», Зеленський натякає, що в цій історії можливий хепі-енд:

Буде боротьба, будуть програші. І може бути в кінці буде перемога.

Разом із Зеленським у нових серіях повертаються Станіслав Боклан, Наталя Сумська, Віктор Сарайкін, Катерина Кістень, Анна Кошмал, а також актори «Студії Квартал-95» Євген Кошовий, Олена Кравець, Сергій Казанін, Олександр Пікалов, Юрій Крапов і Міко Фаталов.

Звернення Голобородька до українців на честь Дня незалежності дивіться тут.

До прем'єри 2 сезону шанувальники серіалу зможуть подивитися повнометражний фільм «Слуга народу 2», який вийшов у кіно минулого року. Його події відбуваються між 1 і 2 сезоном. Нашу рецензію на нього читайте на сайті.

Серіал «Слуга народу» повернеться на екрани цієї осені.

1431 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: