У серці моря (2015)In the Heart of the Sea

У серці моря
Трейлер У серці моря
100%
2
0%
0

Прем'єра в Україні 3 грудня 2015

«Based on the incredible true story that inspired Moby-Dick»

Море - це надзвичайна стихія, яка лякає   і зачаровує  . Людські закони тут не діють, доводиться слухати те, що наказує стихія води. Це довелося усвідомити команді китобоїв, які  були атаковані воїном глибин – гігантським монстром.   Єдиною надією на порятунок  для них стали шлюпки. Так, вони можуть врятувати життя від моря, але, нажаль, не здатні захистити людей від самих себе.

Жанри: біографія, бойовик, драма, історія, пригоди, трилер
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $100 000 000
Формат: 3D
Тривалість: 2 г. 2 хв.
Країни: США, Австралія, Іспанія
Світова прем'єра: 2 грудня 2015

Чи знаєте ви?

В основу фильма положены события, в действительности произошедшие с командой китобойного судна «Эссекс», которое затонуло после нападения на него кашалота в южной части Тихого океана в 1820 году. Этот случай вдохновил Германа Мелвилла на создание романа «Моби Дик».

Відео матеріали «У серці моря»

Рецензія на фільм «У серці моря»
Сповідь китобоя

4 грудня 2015,  23:26 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з головних прем'єр цього тижня став пригодницький фільм «У серці моря», і як завжди, ми підготували для вас цікаву рецензію:

В 1819 році з пристані американського острова Нантакет вийшло у своє фатальне плавання китобійне судно «Ессекс». Очікувалося, що через місяці воно повернеться з повними трюмами ворвані, що використовувалося у той час в якості палива і необхідне для освітлення, але цьому не судилося збутися. Ті, хто вцілів з команди після довгих поневірянь по морю, розповідали історію про величезного білого кита, з яким там зіткнулися. З часом ці розповіді дійшли до письменника Германа Мелвілла, і він захотів дізнатися про це детальніше, щоб створити свій монументальний роман про диво-кита, назвавши його «Мобі Дік»...

Обговорення на форумі

Саундтреки к фильму «В сердце моря»
Посл.: Enotik88, 6 років тому

1142 

Написати відгук про фільм «У серці моря»

Написати коментар...
Написати коментар...

У серці моря, фільм 2015
Українська прем'єра 03.12.2015
Жанри: біографія, бойовик, драма, історія, пригоди, трилер
США, Австралія, Іспанія