Новини фільмів про (2019)

6 червня 2020,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська прем'єра фільму жахів «Закляття 3: За велінням диявола», в якому повернуться Віра Фарміга і Патрік Вілсон, призначена на 10 вересня.

Читати далі...
16 квітня 2019,  19:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло не має меж. Студія Warner Bros. представила новий трейлер свого містичного фільму жахів «Прокляття Ла Йорони», який виходить в український прокат 18 квітня.

Продюсер Джеймс Ван, творець франшизи «Закляття», представляє нову страшну історію, засновану на давній латиноамериканській легенді. Ла Йорона або Плачуча жінка є жахливою примарою, яка застрягла між раєм і пеклом через власні вчинки. Вона втопила себе та своїх дітей і тепер полює на живих. У 1970-х роках Ла Йорона обирає своїми жертвами вдову Анну Гарсію (Лінда Карделліні з фільмів «Месники: Ера Альтрона» і «Зелена книга») та її маленьких дітей... Їхньою єдиною надією на порятунок стає священик отець Перес (Тоні Амендола).

Ви вже можете купити квитки на фільм «Прокляття Ла Йорони» на нашому сайті.

19 лютого 2019,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney вразила глядачів новим тизер-трейлером свого фентезійного мюзиклу «Аладдін» і першим трейлером очікуваного мультфільму «Крижане серце 2», а також вийшли новий український ТБ-ролик супергеройського екшену «Капітан Марвел» і трейлери комедії «Шахрайки» та українських фільмів «Продюсер» і «Сквот32».

Читати далі...
12 лютого 2019,  02:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок студія Warner Bros. Pictures представила повноцінний трейлер свого нового містичного горора «Прокляття Ла Йорони», продюсером якого є творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван.

Події фільму жахів режисера Майкла Чавеса розгортаються у 1970-х роках в Лос-Анджелесі. Не повіривши у страшне попередження, що йшло від проблемної матері, яка знаходиться під слідством, соціальна працівниця Анна Гарсіа (Лінда Карделліні) та її маленькі діти скоро опиняються у великій небезпеці, що походить з надприродного світу. Допомогти їм врятуватися від кровожерливої Ла Йорони може лише розчарований священик отець Перес (Тоні Амендола) та його містицизм, який відганяє зло, зіштовхуючи разом страх і віру.

Офіційний постер і нові кадри фільму «Прокляття Ла Йорони» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 18 квітня.

22 жовтня 2018,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня були представлені нові трейлери українських комедій «Секс і нічого особистого» та «Зустріч однокласників», дубльовані трейлери фільму жахів «Прокляття Ла Йорони» та фентезі «Майбутній король», а також дебютний ТБ-ролик супергеройського екшену «Аквамен».

Читати далі...
22 жовтня 2018,  20:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних був представлений перший український трейлер фільму жахів «Прокляття Ла Йороны», де головну роль виконує Лінда Карделліні.

Соціальна працівниця та її діти потрапляють в страшне надприродне царство. А все через те, що не звернули увагу на підозрілу поведінку жінки, котру підозрюють у вбивстві власних дітей. Врятуватись від смертельного гніву Ла Йорони допоможе лише священик, який зіштовхне страх та віру і запечатає темряву назавжди. Адже вона не знає спокою від страждань, а в її душі не місце милосердю. Остерігайтеся прокляття Ла Йорони, бо вона піде на все, щоб заманити вас у пітьму.

Українська прем'єра горора «Прокляття Ла Йорони», продюсером якого виступає творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван, відбудеться 18 квітня 2019 року.

18 жовтня 2018,  23:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Моторошна мексиканська легенда оживає в тизер-трейлері фільму жахів «Прокляття Ла Йорони», також відомого як «Діти».

Ла Йорона. Плачуча жінка. Жахливий привид, який знаходиться в пастці між Раєм і Пеклом, куди потрапив через власні діяння. Одна згадка її імені викликає жах в серцях дорослих і дітей по всьому світу. І в Лос-Анджелесі 1970-х років Ла Йорона відправляється на полювання за дітьми.

В цій історії зіграють Лінда Карделліні, Патрісія Веласкес та Реймонд Крус.

Українська прем'єра фільму Майкла Чавеса, який продюсує творець франшизи «Закляття» Джеймс Ван, відбудеться у квітні 2019 року.