Сквот32 (2019)Squat32

Трейлер Сквот32
100%
8
0%
0

Прем'єра в Україні 11 квітня 2019

«Ми себе не знаходимо, а винаходимо»

Сучасна історія Пітера Пена про пошук шляху до дорослого життя та усвідомлення власного стилю та талантів. Ліза працює фотографом у паспортному центрі. Одного разу вона потрапляє до товариства вільних і талановитих мрійників: творців, танцюристів, музикантів, які живуть у Сквоті - напівзруйнованому спустошеному будинку. Восьмидесятирічна Фаїна - єдиний законний мешканець будинку і єдина перешкода для забудовника, який планує зруйнувати увесь квартал, а з ним і Сквот. Лізу причаровує енергія, свобода і творчість товариства. Вони борються за свій спосіб життя, створюють та змінюють навколишній світ. Ліза сама змінюється, вона починає шукати своє місце у світі, розвиває своє бачення та стиль. Завдяки Сквоту Лізу помічають як фотографа, а її світ і можливості розширюються.

РЕЖИСЕР: Саша Лідаговський

ПРОДЮСЕР: Андрій Єрмак

У РОЛЯХ: Анна Адамович, Олександр Богачук, Римаїда Онадська, Сергій Лузановський, Іван Бліндар, Катерина Бахірка, MC Fame, Сандра Самбо та інші.

Жанр: драма
Бюджет: 12 500 000 грн
Країна: Україна
Світова прем'єра: 11 квітня 2019

Відео матеріали «Сквот32»

Рецензія на фільм «Сквот32»
Бунтарський дух української молоді

11 квітня 2019,  19:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У великих містах є багато покинутих будівель, які поступово руйнуються під тиском часу, хоча можливо ще років 20 тому в них вирувало життя, збиралися представники богеми і влаштовували вечірки до ранку. Тепер вони перетворюються на сквоти – будинки, де збираються юні, творчі бунтарі, яким потрібен простір для самовираження. Про таку комуну творчої молоді і розповідає новий український фільм «Сквот32».

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Сквот32». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Сквот32»

Написати коментар...
Написати коментар...

Сквот32, фільм 2019
Українська прем'єра 11.04.2019
Жанри: драма
Україна