Закляття 3: За велінням диявола (2021)The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Трейлер Закляття 3: За велінням диявола
100%
4
0%
0

Прем'єра в Україні 3 червня 2021

«Реальная шокирующая история демонической одержимости»

«Закляття 3: За велінням диявола» – жахлива історія вбивства, терору та таємничого зла, яка шокувала навіть досвідчених дослідників паранормальних явищ, Еда та Лоррейн Ворренів. Це одна з найвідоміших з їхніх справ. Усе починається з боротьби за душу молодого хлопця, але врешті-решт виходить далеко за межі того, що вони бачили раніше. Уперше в історії США підозрюваний у вбивстві виправдовувався тим, що в нього вселився демон. Патрік Вілсон та Віра Фарміґа повертаються у ролі Еда та Лоррейн Ворренів у фільмі режисера Майкла Чавеса. У фільмі також беруть участь Руаїрі О'Коннор, Сара Кетрін Хук та Джуліан Гілліард.

Жанри: детектив, жахи
Тривалість: 1 г. 52 хв.
Країни: США, Велика Британія
Світова прем'єра: 26 травня 2021

Чи знаєте ви?

Цей фільм, як стверджується, розповідає про історію Арне Шайєнн Джонсона, який вбив начальника своєї дівчини в 1981 році. Обвинувачений повідомив, що це вбивство його змусив зробити диявол, що вселився в його тіло. Історія була описана в книзі 1983 «Диявол в Коннектикуті».

Відео матеріали «Закляття 3: За велінням диявола»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Закляття 3: За велінням диявола». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Закляття 3: За велінням диявола»

Mont Gang

11 червня 2021, 17:03

Якісно зроблений жахастик, місцями оригінальний, місцями переповнений звичними кінематографічними кліше, хоча, попри це викликає інтерес, і тримає в напруженні до фінальних титрів Гарні актори, улюблені персонажі, гарний фільм - про боротьбу добра із злом, сімейні цінності, і силу кохання, яке здатно протистояти найважчим життєвим викликам Однозначно, до перегляду!

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Закляття 3: За велінням диявола, фільм 2021
Українська прем'єра 03.06.2021
Жанри: детектив, жахи
США, Велика Британія