Новини про фільм (2018)

4 квітня 2018,  16:02 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастическая картина Стивена Спилберга «Первому игроку приготовиться» дебютировала на 1-м месте в украинском прокате.

Читати далі...
24 березня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючі фрагменти пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головну героїню втілює Алісія Вікандер.

Читати далі...
18 березня 2018,  19:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Крофт вирішує продовжити справу свого батька в українському ТБ-ролику пригодницького бойовика «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Володарка «Оскара» Алісія Вікандер втілює Лару Крофт — безстрашну дочку ексцентричного шукача пригод Річарда Крофта (Домінік Вест), який зник, коли Лара була підлітком. Зараз їй 21. Вона не має цілі в житті, грошей та заробляє на хліб кур’єром у Східному Лондоні. Налаштована самостійно торувати свій шлях, Лара навідріз відмовляється успадкувати батькові статки та прийняти його смерть. Але коли дівчина врешті наважується рухатись далі, то несподівано долучається до розслідування його таємничої смерті. Ця місія буде не з легких.

Читайте нашу рецензію на «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Ви вже можете побачити картину Роара Утхауга в українських кінотеатрах. Купуйте квитки на сеанси «Розкрадачка гробниць» на нашому сайті.

18 березня 2018,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент пригодницького фільму «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головна героїня вирішує складний пазл і відкриває вхід в таємничу гробницю.

Читати далі...
16 березня 2018,  16:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Екранізації комп'ютерних ігор останнім часом все більше розчаровували, тому не зумівши створити нових франшиз з цікавими персонажами, Голлівуд вирішив повернути на екрани Лару Крофт, героїню, яку ви всі добре знаєте, навіть якщо жодного разу не грали в її гру. Але оскільки Анджеліна Джолі вирішила тепер більше часу проводити за камерою, ніж перед нею, франшизу очолила Алісія Вікандер, і в новій «Розкрадачці гробниць: Лара Крофт» її Лара відправляється в свою першу пригоду, з якої вийде тією самою знаменитою героїнею.

Читати далі...
14 березня 2018,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт» показує бійку Лари Крофт з головним лиходієм фільму Матіасом Фогелем.

В перезапуску популярної франшизи відома героїня Лара Крофт (Алісія Вікандер) є розумною та незалежною дівчиною, яка працює кур'єром в Лондоні й не має особливої мети в житті. Проте коли вона дізнається, що її батько Річард Крофт (Домінік Вест) пропав в небезпечних водах недалеко від Японії, Лара вирушає на його пошуки, опиняється на таємничому острові й зустрічає там підступного бандита Фогеля (Волтон Гоггінс). Він бере Лару в полон, бажаючи скористатися її талантом вирішувати різні головоломки, але в даному фрагменті вона отримує свій реванш, коли наздоганяє Фогеля над прірвою всередині давної гробниці.

Купуйте квитки на сеанси «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт» на нашому сайті. Фільм демонструватиметься в форматах 2D, 3D та IMAX 3D. У кіно з 15 березня.

12 березня 2018,  11:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Крофт дізнається правду про свого батька в новому фрагменті пригодницької картини «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

В перезапуску популярної франшизи, де Анджеліна Джолі передала естафету Алісії Вікандер, 21-річна Лара не має особливої ​​мети в житті, працюючи кур'єром на мотоциклі в Лондоні. Бажаючи всього добитися сама, вона відмовляється бути главою глобальної корпорації свого батька Річарда Крофта (Домінік Вест), який зник, коли вона була підлітком. У цьому фрагменті вона знаходить запис батька, де він зізнається, що був не тільки бізнесменом, і що Лара повинна розгадати таємницю й знищити всі записи про його останнє хімічне дослідження, на яке полюють погані люди.

Дивіться перший фрагмент «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де життя Лари опиняється в небезпеці над бурхливим водоспадом.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт» на нашому сайті. У кіно з 15 березня.

9 березня 2018,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова Лара Крофт висить над водоспадом із зв'язаними руками в першому фрагменті пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Картина Роара Утхауга покаже першу пригоду Лари Крофт, яку тепер грає володарка «Оскара» Алісія Вікандер. Дівчина відправляється на пошуки свого давно зниклого батька Річарда Крофта (Домінік Вест), який щез у водах Моря диявола біля берегів Японії. Там на Лару чекають небезпечні й доленосні випробування, які зроблять з неї героїню, яку ми всі знаємо.

Також дивіться віртуальне промо «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт». У кіно фільм виходить на наступному тижні, 15 березня.

26 лютого 2018,  16:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відчуйте себе Ларою Крофт в віртуальному промо-ролику пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт» від Warner Bros. і Samsung.

За Ларою (Алісія Вікандер) женуться солдати терористичної організації «Трійця», і її єдиним шансом втекти від них є спуск в стародавню гробницю, яка наповнена небезпечними пастками. Повна версія віртуального ролика «Tomb Raider VR: Lara's Escape» («Розкрадачка гробниць VR: Втеча Лари») доступна безкоштовно на Oculus.

Дивіться другий український трейлер «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт». У кіно фільм Роар Утхауга вийде 15 березня.

2 лютого 2018,  20:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Алісія Вікандер розгадує загадки в новому ТБ-ролику пригодницької картини «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Перезапуск відомої франшизи про Лару Крофт покаже її найпершу пригоду, в яку героїня у втіленні Вікандер відправляється, щоб розшукати свого зниклого при загадкових обставинах батька Річарда Крофта (Домінік Вест). І в даному ролику лиходій Матіас Фогель (Волтон Гоггінс) каже Ларі, що вона схожа на батька своїм «розумом і нерозсудливістю».

Дивіться другий український трейлер «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт». У кінотеатри фільм, де також зіграють Крістін Скотт Томас, Нік Фрост та Деніел Ву, вийде 15 березня.

29 січня 2018,  10:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. поділилася першим ТБ-роликом пригодницької картини «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», який набитий екшеном.

Нова Лара Крофт, яку тепер втілює володарка премії «Оскар» Алісія Вікандер, відправляється в своє першу пригоду. Дівчина повинна розгадати підказки, залишені її зниклим батьком Річардом Крофтом (Домінік Вест), щоб закінчити його справу — врятувати світ від терористичної організації «Трійця» та їх безжального лідера Матіаса Фогеля (Волтон Гоггінс).

Дивіться новий український трейлер фільму «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт». У кіно з 15 березня.

21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
19 січня 2018,  15:10 | Новини фільмів

Представляємо другий український трейлер пригодницького фільму «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», який стартує в кінотеатрах України з 15 березня.

Стрічка розкаже про Лару Крофт (Алісія Вікандер), безстрашну дочку ексцентричного шукача пригод (Домінік Вест), який зник, коли вона була підлітком. Зараз Ларі 21. Вона не має цілі в житті, грошей та заробляє на хліб кур’єром у Східному Лондоні.

Налаштована самостійно торувати свій шлях, Лара навідріз відмовляється успадкувати батькові статки та прийняти його смерть. Але коли дівчина врешті наважується рухатись далі, то несподівано долучається до розслідування його таємничої смерті. Ця місія буде не з легких.

19 січня 2018,  00:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила другий офіційний трейлер пригодницької картини «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», який показує багато захоплюючого екшену.

Володарка премії «Оскар» Алісія Вікандер втілює нову версію знаменитої героїні комп'ютерних ігор Лари Крофт, яка відправляється в свою першу пригоду. Лара дізнається, що багато років тому її батько Річард Крофт (Домінік Вест) зник в водах Моря диявола біля берегів Японії, і вирішує поїхати за ним слідом. Корабельна аварія викидає дівчину на берег загадкового острова, де вона зустрічає давнього ворога свого батька Матіаса Фогеля (Волтон Гоггінс) і повинна зупинити небезпечну організацію «Трійця», яка хоче влаштувати геноцид.

Читайте цікаві факти про фільм «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт». У кіно картина Роара Утхауга вийде 15 березня.