Новини про фільм (2017)

24 січня 2020,  16:34 | Новини фільмів

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей потрапляє до світу журналістських розслідувань в трейлері детективної драми «Останнє, чого він хотів», компанію в якій їй складає ще один лауреат «Оскара» Бен Аффлек.

Нова напружена кінострічка від режисерки «Ферми "Мадбаунд"» Ді Ріїс розповідає про журналістку з округу Колумбія Елену МакМехон, яка втрачає нитку оповідання, коли відправляється за спеціальним дорученням свого батька Річарда (номінант на премію «Оскар» Віллем Дефо), і замість звичної нецікавої історії опиняється в центрі складного журналістського розслідування про нелегальну торгівлю зброєю.

Основою цієї драми з елементами трилера є книга письменниці Джоан Дідіон. Прем'єра фільму «Останнє, чого він хотів» відбудеться на Netflix через місяць, 21 лютого.

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
6 листопада 2017,  16:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю в Беверлі-Хіллз відбулася церемонія нагородження премії Hollywood Film Awards, лауреатами якої цього року опинилися Анджеліна Джолі, Кейт Вінслет і Гері Олдман, а також фільми «Той, хто біжить по лезу 2049», «Вартові Галактики 2» і «Красуня і чудовисько».

Читати далі...
29 жовтня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився першим трейлером драми «Ферма „Мадбаунд“», де зіграли номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган, Гаррет Хедлунд, Джейсон Кларк, Джейсон Мітчелл та Мері Джей Блайдж.

Фільм розповість історію двох молодих чоловіків, яких втілюють Хедлунд і Мітчелл. Вони повернулися додому після Другої світової війни, щоб працювати на фермі в сільській місцевості штату Міссісіпі, де з усіх сил намагаються боротися з расизмом і пристосуватися до життя після війни.

Прем'єра «Ферми „Мадбаунд“», яку зняла Ді Ріїс, відбудеться 17 листопада на сайті Netflix.