Новини про фільм (2018)

3 жовтня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки супергеройського фільму «Вічні» від Marvel Studios тривають у столиці Великої Британії, і на цей раз в об'єктив папараці потрапила актриса Джемма Чан.

Читати далі...
25 лютого 2019,  03:58 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді щойно завершилася 91-а церемонія нагородження премії «Оскар», де головним переможцем вечора став музичний байопік про гурт Queen «Богемна рапсодія», який отримав 4 статуетки. А за ним по 3 перемоги вибороли «Чорна Пантера», «Зелена книга» і «Рома».

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
9 січня 2019,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сірша Ронан готується йти війною на Марго Роббі в новому дубльованому ТБ-ролику історичного фільму Джозі Рурк «Марія – королева Шотландії».

Драма «Марія – королева Шотландії», яка отримала 3 номінації на премію BAFTA, перенесе нас у Шотландію другої половини 16 століття, куди після смерті свого чоловіка, короля Франції, повертається Марія Стюарт (Ронан) з метою зайняти свій престол. Але Англія і Шотландія вже знаходяться під владою її кузини, королеви Єлизавети I (Роббі). Ні одна королева не бажає поступатися своїм впливом іншій, і сестри починають війну одна з одною за трон.

В український прокат картина «Марія – королева Шотландії», де разом з Ронан і Роббі зіграли актори Девід Теннант, Джемма Чан та Гай Пірс, вийде наступного тижня, 17 січня.

Чи збираєтеся ви дивитися її у кінотеатрі?

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
26 грудня 2018,  19:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі грає легендарну королеву Єлизавету I в першому українському ТБ-ролику британської історичної картини «Марія – королева Шотландії».

Раніше королеву Єлизавету на великому екрані втілювали такі великі акторки, як Кейт Бланшетт та Джуді Денч, а тепер прийшов час зірки фільмів «Загін самогубців» і «Я, Тоня» Марго Роббі. У драмі «Марія – королева Шотландії» її Єлизавета зіткнеться в напруженому протистоянні зі своєю двоюрідною сестрою Марією Стюарт (номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан), яка повертається до Шотландії, щоб посісти на її трон, але Єлизавета, яка вже править Англією та Шотландією, так просто не відступить.

Дивіться також третій трейлер «Марія – королева Шотландії». У кіно з 17 січня.

10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
6 грудня 2018,  00:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер історичної картини «Марія – королева Шотландії» пропонує побачити епічне протистояння двох королев, які змінили хід історії.

У фільмі «Марія – королева Шотландії» номінантки на премію «Оскар» Сірша Ронан і Марго Роббі грають двоюрідних сестер Марію Стюарт та Єлизавету I. Після смерті свого чоловіка, короля Франції, Марія повертається до рідної Шотландії й вирішує зійти на її трон, але Шотландія і Англія вже знаходяться під владою королеви Єлизавети. І коли Марія висуває свої претензії ще й на англійський трон, погрожуючи суверенітету Єлизавети, між сестрами спалахує масштабний конфлікт, чий результат увійде в світову історію.

Восени Роббі поділилася золотим постером картини «Марія – королева Шотландії», де вона позує разом з Ронан. У кіно з 17 січня.

5 листопада 2018,  01:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі представила новий постер історичної драми «Марія – королева Шотландії», де вона зіграла разом з Сіршею Ронан.

Читати далі...
8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
4 жовтня 2018,  14:31 | Оновлення

Дивимося український трейлер біографічної драми «Марія – королева Шотландії» з Сіршою Ронан та Марго Роббі у головних ролях.

Марія Стюарт офіційно була коронована на престол Шотландії, коли їй не виповнилося ще і року. У 16 років вона стала повноправною королевою Франції, вийшовши заміж, але всього лише через рік її чоловік помер. Вдова повернулася до Шотландії, де їй належить правити своїм народом, а також налагодити зіпсовані відносини з кузиною Єлизаветою. Або зайняти її місце на престолі.

Українська прем'єра фільму «Марія – королева Шотландії» відбудеться 17 січня 2019 року.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
12 липня 2018,  18:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантки на премію «Оскар» Марго Роббі та Сірша Ронан грають сестер та воюючих королев в офіційному трейлері історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Стрічка розповість про харизматичну Марію Стюарт (Ронан), яка в 16 років стала королевою Франції, а в 18 — вдовою. Відмовляючись знову виходити заміж, вона повертається у свою рідну Шотландію, щоб повернути свій законний трон. Але Шотландія і Англія знаходяться під владою її двоюрідної сестри королеви Єлизавети I (Роббі). Побажавши стати єдиною королевою, Марія вирішує скинути Єлизавету I і йде проти нею війною.

Світова прем'єра фільму Джозі Рурк, де також зіграють Гай Пірс, Джемма Чан і Девід Теннант, відбудеться у вересні. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли «Марія – королева Шотландії» вийде в український прокат.