Маріон КотійярMarion Cotillard

Маріон Котійяр / Marion Cotillard
Псевдонім: La Marion
Народилася 30 вересня 1975; Париж, Франція
Зріст: 169 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Маріон Котійяр

Подорож доктора Дуліттла (2020) ... Tutu
Ми закінчимо разом (2019) ... Marie
Вуста янгола (2018) ... Marlène
Привиди Ісмаеля (2017) ... Carlotta Bloom
Вічно молодий (2017) ... актриса
Кредо вбивці (2016) ... Sofia
Шпигуни-союзники (2016) ... Marianne Beauséjour
Це всього лиш кінець світу (2016) ... Catherine
Ілюзія кохання (2016) ... Gabrielle Rabascal
The Naked Babes of Batman (2016) ... #13 - A Private Affair (2002)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Маріон Котійяр. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Маріон Котійяр

Написати коментар...
Написати коментар...