Кейт ВінслетKate Winslet

Кейт Вінслет / Kate Winslet
Повне ім'я: Кейт Элизабет Уинслет (Kate Elizabeth Winslet)
Народилася 5 жовтня 1975; Редінг, Беркшир, Англія, Велика Британія
Зріст: 169 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Кейт Вінслет

Аватар 2 (2022) ... Ronal
Eating Our Way to Extinction (2021) ... рассказчик
Мейр з Істтауна (2021) ... Detective Mare Sheehan, продюсер (исполнительный продюсер)
Амоніт (2020) ... Mary Anning
Чорний Красень (2020) ... Black Beauty
Тихе серце (2019) ... Jennifer
Долина мумі-тролів (2019) ... Mrs. Fillyjonk
Ману (2019) ... Blanche
Гудзики (2018) ... рассказчик

Біографія Кейт Вінслет

Кейт Уінслет народилася 5 жовтня 1975 року в Рідінгу (Великобританія) у багатій родині відомих англійських акторів і на сцені з'явилася вже в 5 років. Все дитинство Кейт грала янголятка й тільки янголяток, у крайньому випадку – Діву Марію. Пізніше їй стали давати ролі найбільш серпанкових панянок в історичних фільмах. Ніякий інший типаж їй не йшов – тільки соромлива старомодна скромниця. Навіть у недавньому життєписі маркіза де Сада їй знайшли таку роль!

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кейт Вінслет. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кейт Вінслет

Написати коментар...
Написати коментар...