Новини фільмів, в яких згадується Маріон Котійяр

18 січня 2023,  11:40 | Новини фільмів

Легендарні галли Астерікс і Обелікс повертаються на екрани кінотеатрів у новій пригодницькій стрічці «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія», що вийде в український прокат 2 лютого.

Читати далі...
7 січня 2023,  20:50 | Новини фільмів

Режисер Гійом Кане зібрав іменитий каст для своєї пригодницької комедії «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія» («Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu»), що покаже повернення на великі екрани двох легендарних героїв французьких коміксів.

Читати далі...
7 жовтня 2020,  13:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять ворожих агентів. Одна елітна команда. Зірка бойовика «Агент Єва» Джессіка Честейн збирає круту команду жінок-шпигунок, щоб врятувати світ, в першому трейлері екшену «355» від студії Universal Pictures, яка подарувала нам Джейсона Борна.

Читати далі...
14 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біля керма комедії «Астерікс і Обелікс: Шовковий шлях» стане відомий французький режисер Гійом Кане, який також виконає в ній роль Астерікса. І ви вже можете побачити його в цьому образі на перших промо-фотографіях.

Читати далі...
26 грудня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. відправляється в незабутню подорож з цілим зоопарком у другому українському ТБ-ролику пригодницького фільму «Дулітл».

Сімейний фільм Стівена Гейгана повідає про пригоди ексцентричного доктора Джона Дулітла (Дауні мол.), найвідомішого лікаря та ветеринара в вікторіанській Англії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева Вікторія (Джессі Баклі) захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває дивовижних істот.

Свої голоси тваринам дали Том Голланд, Маріон Котійяр, Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Октавія Спенсер, Емма Томпсон і Селена Гомес. Побачити в кінотеатрах, як Дауні мол. спілкується з веселим зоопарком, ви зможете з 9 січня.

28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

Читати далі...
2 листопада 2019,  13:43 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн поділилася в соцмережах чорно-білим відео зі зйомок свого нового фільму «355», де компанію їй складає зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

Читати далі...
22 квітня 2019,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Франсуа Клюзе, Маріон Котійяр та Лоран Лафітт возз'єднуються в трейлері нової французької картини «Ми закінчимо разом», продовження фільму 2010 року «Маленькі секрети».

Події сиквела «Ми закінчимо разом» будуть розвиватися через 7 років після оригіналу і покажуть, як група давніх друзів, чиї неприємні секрети стали відомі один одному під час їхньої минулої спільної відпустки, внов збирається разом, щоб влаштувати сюрприз на ювілей Макса (Клюзе).

У французький прокат драматична комедія режисера Гійома Кане виходить 1 травня. Поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах.

12 серпня 2016,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний кадр військової мелодрами «Союзники» представляє Бреда Пітта і Маріон Котійяр в образах закоханих шпигунів.

Читати далі...
18 травня 2016,  00:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В первый уик-энд 69-го Каннского кинофестиваля состоялись премьеры «Большого и доброго великана» Стивена Спилберга и «Славных парней» с Райаном Гослингом и Расселом Кроу.

Читати далі...
14 січня 2016,  13:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр из новой драмы Ксавье Долана «Это всего лишь конец света», где представлена героиня Марион Котийяр.

Читати далі...
28 серпня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появилась первая фотография Майкла Фассбендера в образе главного героя из фильма «Кредо убийцы».

Приключенческий экшен режиссера Джастина Курзеля рассказывает о простом бармене, похищенном корпорацией Abstergo Industries, чтобы исследовать его древнюю кровную линию.

Именно в этом образе мы и видим звезду «Людей Икс: Дней минувшего будущего».

Персонаж Фассбендера был создан специально для кинокартины, которая не является пересказом существующих игр, а скорее вводит новых персонажей в тот же мир. Герой Фассбендера, Каллум Линч (а не Десмонд Майлз, как в игре), обнаруживает, что он является потомком секретного общества убийц, когда с помощью открытия генетической памяти он переживает приключения своего предка Агуилара в Испании 15 века. После добытия невероятного знания и навыков, он готовится противостоять рыцарям-тамплиерам в нашем времени. 

Вместе с Фассбендером в экшене сыграют Марион Котийяр, с которой они вместе снимались в «Макбете» Курзеля, Майкл Кеннет Уильямс и Ариана Лабед.

В широкий прокат «Кредо убийцы» выйдет 21 декабря 2016 года.