Сіму ЛюSimu Liu

Сіму Лю / Simu Liu
Народився 19 квітня 1989; Харбін, Китай
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Сіму Лю

Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021) ... Shang-Chi
Аквафіна — Нора з Квінса (2020) ... Garbage Boy
Asian Bachelorette 2 (2018) ... Ben
Yappie (2018) ... Tom
An Awkward Girl Dates (2018) ... The Hot Guy
Fowl Play (2017) ... Dubbz
Meeting Mommy (2017) ... John, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Дурна кров (2017) ... Guy

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сіму Лю. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сіму Лю

Написати коментар...
Написати коментар...