Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Симу ЛюSimu Liu

Симу Лю / Simu Liu
Родился 19 апреля 1989; Харбин, Китай
Рост: 183 см
100%
1
0%
0

Фильмография Симу Лю

Барби (2023) ... актер
Шан-Чи и легенда десяти колец (2021) ... Shang-Chi
Аквафина — Нора из Квинса (2020) ... Garbage Boy
Asian Bachelorette 2 (2018) ... Ben
Yappie (2018) ... Tom
An Awkward Girl Dates (2018) ... The Hot Guy
Fowl Play (2017) ... Dubbz
Meeting Mommy (2017) ... John, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Симу Лю. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Симу Лю

Написать комментарий...
Написать комментарий...