Перший погляд на Марго Роббі у ролі Барбі

27 квітня 2022,  23:11 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила підняти наш настрій, поділившись у соцмережах першим кадром свого очікуваного фільму «Барбі», головну роль у якому виконає зірка «Загону самогубців» та «Хижих пташок» Марго Роббі.

Кінокомедія «Барбі» буде натхнена легендарною лінією іграшок Барбі та розповість про ляльку, яка щасливо та безтурботно живе собі у Барбіленді... до того моменту, як інші ляльки вирішують, що вона недостатньо ідеальна. Так Барбі вирушає шукати своє місце у реальному світі.

Роль коханого Барбі Кена виконає Раян Гослінг, і ми з нетерпінням чекаємо на перший погляд на його персонажа.

Компанію Роббі та Гослінгу в кадрі складуть зірка супергеройського екшену «Шан-Чі» Сіму Лю, зірка фільму «Смерть на Нілі» Емма МакКей, зірка сіткому «Супермаркет» Америка Феррера, а також знамениті комедійні актори Кейт МакКіннон та Вілл Феррелл.

Біля режисерського керма проєкту знаходиться Грета Гервіг, яка зняла оскароносну адаптацію роману Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки».

Роббі також виступає продюсером цієї пригодницької комедії.

Разом із кадром студія Warner Bros. Pictures розкрила, що фільм про Барбі вийде на екрани кінотеатрів майже за рік 21 липня 2023 року.

945 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: