Вічні (2021)Eternals

Трейлер Вічні
88%
7
12%
1

Прем'єра в Україні 4 листопада 2021

«На початку...»

«Вічні» познайомлять глядачів з новою командою супергероїв — безсмертних істот, які жили на Землі та створювали її історію і цивілізації. Через багато століть вони повинні вийти з тіні та возз'єднатися, щоб захистити людство від монстрів Девіантів.

Жанри: бойовик, пригоди, фантастика, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $200 000 000
Тривалість: 2 г. 36 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 18 жовтня 2021

Чи знаєте ви?

Річард Медден та Кіт Герінгтон раніше знімалися разом у хітовому серіалі «Гра престолів», де грали братів Робба Старка і Джона Сноу.

Рецензія на фільм «Вічні»
Космічні супергерої Хлої Чжао

9 листопада 2021,  01:22 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Навесні 2021 року режисерка Хлоя Чжао стала другою в історії Американської кіноакадемії жінкою-режисером, яка здобула премію «Оскар». Заповітну статуетку їй принесла філософська драма «Земля кочівників», де головною та єдиною зіркою була незрівняна Френсіс МакДорманд. Передчуваючи майбутній успіх Чжао, за декілька років до цієї історичної перемоги Кевін Файгі та Marvel Studios запросили цю талановиту режисерку з незвичайним баченням очолити новий блокбастер MCU «Вічні» за участю дуже відомого касту, щоб представити світові нову команду космічних супергероїв, які 7 тисяч років ходять по Землі, захищаючи людей від монстрів Девіантів. І так на світ з'явився незвичайний науково-фантастичний шедевр, який кидає виклик канонам MCU, не просто торкається, а занурюється у серйозні теми, перетворюючи стандартну модель кінокоміксу від Marvel на філософську епопею про всесвіт і про те, яке місце посідають у ній люди та супергерої. Ви навряд чи були готові до цього...

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Вічні». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Вічні»

Написати коментар...
Написати коментар...

Вічні, фільм 2021
Українська прем'єра 04.11.2021
Жанри: бойовик, пригоди, фантастика, фентезі
США