«Я кохаю свого тата»: де ще ви могли бачити Петтона Освальта, який зіграв роль батька

2 вересня 2022,  21:30 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

В прокат вийшла незвичайна комедія «Я кохаю свого тата», де батька головного героя грає актор Петтон Освальт. І ви точно бачили його в багатьох популярних фільмах та серіалах останнього десятиріччя, включаючи кіновсесвіт Marvel.

Однією з найвідоміших телеролей у кар'єрі Освальта є роль у супергеройському серіалі «Агенти Щ.И.Т.», який був спін-оффом блокбастера «Месники». Причому це була не одна роль, а одразу п'ять, оскільки там актор втілив чотирьох братів Кеніг: Еріка, Біллі, Сема та Терстона, більшість з яких були агентами Щ.И.Т.а з високим рівнем допуску, та їхнього дідуся Ернеста.

На цьому його пригоди у кіновсесвіті Marvel не завершилися, оскільки минулого року Освальт знову зіграв персонажа з коміксів — троля Піпа — у супергеройському екшені «Вічні». Піп з'явився разом з Еросом у сцені після титрів, проте Освальта тут складно впізнати через комп'ютерну графіку, що цілком перетворила його на троля.

Також кілька років тому Освальт зіграв ключову роль у детективному міні-серіалі «Вероніка Марс», який є продовженням однойменного серіалу 2000-х років. Він втілив детектива-аматора Пенна Епнера, який вирішує провести своє розслідування після вибуху в одному з готелів Нептуна. Це безперечно одна з кращих ролей Освальта.

А в цьому році Освальт з'явився в ролі адвоката та політичного радника Чака Колсона у кількох серіях біографічного міні-серіалу «Ґазліт» з Джулією Робертс та Шоном Пенном у головних ролях, який розповів про Вотергейтський скандал.

Крім того, Освальт відомий своїм голосом, оскільки часто озвучує різних анімованих та комп'ютерних персонажів в серіалах та мультсеріалах. Наприклад, у серпні на стримінговій платформі Netflix вийшов фентезійний серіал «Пісочний чоловік», де голосом Освальта говорить крук Метью.

Тим часом у комедійній стрічці «Я кохаю свого тата» Освальт грає батька, який переймається самотністю свого дорослого сина, тож створює фейковий акаунт та починає спілкуватися з ним під виглядом молодої офіціантки.

Але така батьківська витівка заходить надто далеко — його син закохується в уявну дівчину і тепер мріє побачитися з нею особисто.

Чим закінчується ця несподівана історія від режисера та сценариста Джеймса Моросіні, який також виконує тут головну роль, ви вже можете побачити у кіно.

Купуйте квитки на фільм «Я кохаю свого тата» на нашому сайті, підтримуйте українську економіку та свій бойовий дух у ці складні часи.

Під час походу до кінотеатру не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких. Все буде Україна!

2339 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: