Дивіться трейлер фільму «Телефон містера Герріґена», заснованого на творі Стівена Кінга

21 вересня 2022,  19:35 | Новини фільмів

Письменник Стівен Кінг активно підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, тому ми зі ще більшим нетерпінням чекаємо адаптацій його творів. І такою наступною екранізацією буде трилер «Телефон містера Герріґена», який зняла платформа Netflix.

«Телефон містера Герріґена» розповість про дружбу юного хлопця Кейга зі старим мільярдером Джоном Герріґеном, якому він дає свій телефон. Коли містер Герріґен помирає, Крейг дізнається, що може спілкуватися з покійним.

Роль Крейга грає актор Джейден Мартелл, відомий за хітовою дилогією «Воно», яка також є екранізацією відомого роману Кінга.

Містера Герріґена втілює Дональд Сазерленд, він же президент Сноу у франшизі «Голодні ігри». Нещодавно ви могли його бачити в міні-серіалі «Знищення» («Відіграти назад») та фільмі-катастрофі «Падіння місяця».

Також в екранізації новели Кінга з'явиться зірка серіалу «Пісочний чоловік» Кірбі Гавелл-Батіст, вона там грала роль Смерті, в образі якої одразу підкорила глядачів.

«Телефон містера Герріґена» зняв Джон Лі Генкок, режисер оскароносної стрічки «Невидима сторона», номінованої на «Оскар» біографічної драми «Порятунок містера Бенкса» та трилера «Дрібниці».

Онлайн-прем'єра фільму відбудеться 5 жовтня.

1270 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: