«Вічні 2»: що відомо про очікуваний сиквел MCU

16 серпня 2023,  07:55 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Вічні», який зняла режисерка Хлоя Чжао, розширив міфологію кіновсесвіту Marvel, розкривши таємниці (буквально) космічного масштабу. Чи буде у нього сиквел і коли його чекати? Давайте розберемося разом.

У липні 2022 року стало відомо, що компанія Marvel Studios вже планує сиквел «Вічні 2», і режисерка Хлоя Чжао, яка є лауреаткою премії «Оскар», повернеться у режисерському кріслі проєкту. З того часу наче нічого не змінилося, проте зараз усі блокбастери Marvel на паузі через страйк акторів та сценаристів, тож поки рано говорити про те, коли ми побачимо улюблених Вічних на великих екранах знову.

Перший фільм завершився тим, що Вічні не послухалися своїх господарів Селестіалів і вирішили пожертвувати Селестіалом, щоб врятувати Землю. Але Селестіали дізналися про це і забрали бунтарку Серсі до себе.

Тож Джемма Чан точно повернеться у сиквелі. А як щодо інших персонажів? У фіналі «Вічних» вижили Тена, Фастос, Маккарі, Друіг, Кінго і Спрайт, тож їх знову можуть зіграти Анджеліна Джолі, Браян Тайрі Генрі, Лорен Рідлофф, Баррі Кеоган, Кумейл Нанджіані та Лія МакГ'ю.

Проте є досить реалістичним також повернення Аякс, Ікаріса і Гільгамеша, тобто Сальми Гайєк, Річарда Меддена та Ма Дон-сока, адже, хоча ці герої загинули, є завжди флешбеки/сни/видіння, або також можлива поява їхніх варіантів, бо Селестіали вже багато разів створювали цю десятку Вічних.

Дати прем'єри у блокбастера «Вічні 2» поки немає, але її варто чекати не раніше 2026 року (і це ще якщо пощастить, бо на «Фантастичну четвірку» ми чекаємо дуже довго).

8745 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: