Анджеліна Джолі прибула до Львова з гуманітарною допомогою для українців

30 квітня 2022,  19:15 | Новини зірок

Сьогодні львів'ян та вимушених переселенців з усіх куточків України чекав на вокзалі приємний сюрприз до Львова приїхала з гуманітарною місією голлівудська зірка Анджеліна Джолі, відома завдяки фільмам про Лару Крофт та супергеройському екшену «Вічні».

«Укрзалізниця» по прибуттю лауреатки премії «Оскар» та посла доброї волі ООН до України повідомила, що Джолі разом гуманітарною місією одразу «відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з міста Покровська», що знаходиться в Донецькій області і де зараз йдуть запеклі бої з російськими загарбниками.

А також опублікувала в своєму Telegram-каналі ось таку милу фотографію з радісною Джолі в оточенні не менш радісних українців.

Незабаром ось таким відео за участю Джолі, знятому в одному зі львівських кафе, поділилася в соцмережах журналістка програми «Вікна-новини» Майя Підгородецька зі словами:

Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі.
Просто Україну підтримує весь світ.

Джолі підтримує українців з перших днів повномасштабної війни, яку путін розпочав рано вранці 24 лютого з ракетного обстрілу по всіх містах України.

Місяць тому актриса та активістка відвідала римську лікарню Bambino Gesù, де зараз на лікуванні перебувають українські діти, які виїхали до Європи у пошуках безпеки та необхідного для їхнього життя лікування.

Раніше в Україну прибув голлівудський режисер Кері Фукунага, який зняв минулорічний фільм про Джеймса Бонда «007: Не час помирати». Він подорожує гарячими точками разом з благодійною організацією World Central Kitchen, роздаючи гарячі обіди тим, хто цього потребує, а також нещодавно врятував собаку з-під завалів у Харкові.

Читайте також: Світові кінозірки підтримали Україну: від Анджеліни Джолі до Бенедикта Камбербетча та Леонардо ДіКапріо.

2312 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: