Джемма ЧанGemma Chan

Джемма Чан / Gemma Chan
Народилася 29 листопада 1982; Лондон, Англія, Велика Британія
100%
2
0%
0

Фільмографія Джемми Чан

Вічні (2021) ... Sersi
Рая та останній дракон (2021) ... Namaari
Хай говорять (2020) ... Karen
Інтриго: Дорога Агнес (2019) ... Henny
Капітан Марвел (2019) ... Minn-Erva
Mr. Malcolm's List (2019) ... актриса
Мешканці пагорбів (2018) ... Dewdrop
Марія – королева Шотландії (2018) ... Bess of Hardwick
Лондонські поля (2018) ... Petronella
Шалені багатії (2018) ... Astrid Young Teo

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джемми Чан. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джемми Чан

Написати коментар...
Написати коментар...