Сальма ГайєкSalma Hayek

Сальма Гайєк / Salma Hayek
Повне ім'я: Salma Valgarma Hayek-Jimenez
Народилася 2 вересня 1966; Коацакоалькос, Веракрус, Мексика
Зріст: 157 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Сальми Гайєк

Тілоохоронець дружини кілера (2020) ... Sonia Kincaid
Monarca (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Операція «Колібрі» (2018) ... Eva Torres
Батьки легкої поведінки  (2018) ... Nancy
Тілоохоронець кілера (2017) ... Sonia Kincaid
Як бути латинським коханцем (2017) ... актриса
Беатріс за вечерею (2017) ... актриса
The Making of 11th Hour (2017) ... актриса
11th Hour (2016) ... актриса
Повний розковбас (2016) ... Teresa

Біографія Сальми Гайєк

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сальми Гайєк. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сальми Гайєк

insolent_lady

29 вересня 2007, 22:39

шикарная женщина и актриса. очень stylish)
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...