Сальма ГайєкSalma Hayek

Сальма Гайєк / Salma Hayek
Повне ім'я: Salma Valgarma Hayek-Jimenez
Народилася 2 вересня 1966; Коацакоалькос, Веракрус, Мексика
Зріст: 157 см
100%
5
0%
0

Фільмографія Сальми Гайєк

Вічні (2020) ... Ajak
Тілоохоронець дружини кілера (2020) ... Sonia Kincaid
Агресивний імідж (2020) ... актриса
Molly (2020) ... Dolores
Ella es Cristina (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Батьки легкої поведінки  (2019) ... Nancy Teagarten
Bliss (2019) ... Isabel
Monarca (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Операція «Колібрі» (2018) ... Eva Torres
Тілоохоронець кілера (2017) ... Sonia Kincaid

Біографія Сальми Гайєк

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сальми Гайєк. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сальми Гайєк

insolent_lady

29 вересня 2007, 22:39

шикарная женщина и актриса. очень stylish)
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...