Джессіка ЧестейнJessica Chastain

Джессіка Честейн / Jessica Chastain
Повне ім'я: Джессика Мишель Честейн (англ. Jessica Michelle Chastain)
Народилася 24 березня 1977; Каліфорнія, США
Освіта: Sacramento City College
100%
2
0%
0

Фільмографія Джессіки Честейн

Очі Теммі Фей (2021) ... Tammy Faye Bakker, продюсер (продюсер)
355 (2021) ... Mace, продюсер
Агент Єва (2020) ... Ava, продюсер
Воно 2 (2019) ... Beverly Marsh
Люди Ікс: Темний фенікс (2019) ... Vuk
Jessica Chastain: The Tree of Life (2018) ... Self
Spheres (2018) ... рассказчик (segment 'Spheres: Songs of Spacetime')

Біографія Джессіки Честейн

Джессіка Честейн народилася і виросла в Сакраменто, Каліфорнія.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джессіки Честейн. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джессіки Честейн

Написати коментар...
Написати коментар...