Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Наомі ГаррісNaomie Harris

Наомі Гарріс / Naomie Harris
Повне ім'я: Naomie Melanie Harris
Народилася 6 вересня 1976; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Наомі Гарріс

Людина, яка впала на землю (2022) ... Justin Falls
Веном 2: Карнаж (2021) ... Frances Barrison / Shriek
007: Не час помирати (2021) ... Eve Moneypenny
Третій день (2020) ... Helen
Чорний і синій (2019) ... Alicia West
Мауглі (2018) ... Nisha
Ремпейдж (2018) ... Dr. Kate Caldwell
Moonlight: Ensemble of Emotion - Making Moonlight (2017) ... актриса
Прихована краса (2016) ... Madeline
Місячне сяйво (2016) ... Paula

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Наомі Гарріс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Наомі Гарріс

Написати коментар...
Написати коментар...