Том ХардіTom Hardy

Том Харді / Tom Hardy
Народився 15 вересня 1977; Хаммерсміті, Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 175 см
100%
6
0%
0

Фільмографія Тома Харді

Веном 2: Карнаж (2021) ... Eddie Brock / Venom, продюсер (продюсер), сценарист (история)
Капоне (2020) ... Fonse
Різдвяна пісня (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Веном (2018) ... Eddie Brock / Venom
$ 7 000 000, продюсер (исполнительный продюсер)
$ 7 000 000
Дюнкерк (2017) ... Farrier
Трофей (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Табу (2017) ... James Keziah Delaney

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тома Харді. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тома Харді

Написати коментар...
Написати коментар...