Пірс БроснанPierce Brosnan

Пірс Броснан / Pierce Brosnan
Повне ім'я: Pierce Brendan Brosnan
Народився 16 травня 1953; Дрогеда, Ірландія
Зріст: 188 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Пірса Броснана

Чорний Адам (2022) ... Dr. Fate / Kent Nelson
Сіндерелла (2021) ... King Rowan
Поганці (2021) ... Pace, продюсер (исполнительный продюсер)
Музичний конкурс Євробачення: Історія групи Fire Saga (2020) ... Erick Erickssong
Дочка короля (2020) ... King Louis XIV
Остаточний рахунок (2018) ... Dimitri
Мамма Mia! 2 (2018) ... Sam
На межі божевілля (2017) ... Malloy
Іноземець (2017) ... Liam Hennessy

Біографія Пірса Броснана

Пірс Броснан народився 16 травня 1953 р. у маленькому ірландському містечку. Батько, ткач, кинув родину, коли син був ще дитиною. Пірс навіть не знав імені батька й познайомився з ним уже будучи знаменитістю, коли йому було за тридцять. Проте, свого молодшого сина Броснан назвав на честь легковажного дідуся.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пірса Броснана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пірса Броснана

Написати коментар...
Написати коментар...