Арнольд ШварценеггерArnold Schwarzenegger

Арнольд Шварценеггер / Arnold Schwarzenegger
Повне ім'я: Arnold Alois Schwarzenegger
Народився 30 липня 1947; Таль, Грац, Австрія
Зріст: 188 см
100%
9
0%
0

Фільмографія Арнольда Шварценеггера

Термінатор: Фатум (2019) ... The Terminator
Змінюючи гру (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Таємниця печатки дракона (2018) ... Джеймс Хук
Вбити Гюнтера (2017) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
Hell's Club Part 2. Another Night (2017) ... The Terminators
478 (2016) ... Viktor
Термінатор: Генезис (2015) ... Guardian
Меггі (2014) ... Wade Vogel, продюсер

Біографія Арнольда Шварценеггера

Арнольд Алоїс Шварценеггер народився 30 липня 1947 року, село Таль поблизу міста Грац, Австрія. Американський актор австрійського походження, політик-республіканець, бізнесмен, культурист. 38-й губернатор Каліфорнії (обраний у 2003 році, переобраний у 2006). Повноваження губернатора закінчуються в 2011 році.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Арнольда Шварценеггера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Арнольда Шварценеггера

Алдо Аппачі

7 червня 2017, 14:40

Справжня легенда! Спортсмен, актор, політик, бізнесмен...
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...