Арнольд ШварценеггерArnold Schwarzenegger

Арнольд Шварценеггер / Arnold Schwarzenegger
Повне ім'я: Arnold Alois Schwarzenegger
Народився 30 липня 1947; Таль, Грац, Австрія
Зріст: 188 см
100%
9
0%
0

Фільмографія Арнольда Шварценеггера

Кунг Ф'юрі (2020) ... актор
Термінатор: Фатум (2019) ... The Terminator
Таємниця печатки дракона (2019) ... Джеймс Хук
The Invention of Boris Johnson (2019) ... актор
Змінюючи гру (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Вбити Гюнтера (2017) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
Chad Goes Deep (2017) ... Arnold Schwarzenegger
Hell's Club Part 2. Another Night (2017) ... The Terminators
478 (2016) ... Viktor

Біографія Арнольда Шварценеггера

Арнольд Алоїс Шварценеггер народився 30 липня 1947 року, село Таль поблизу міста Грац, Австрія. Американський актор австрійського походження, політик-республіканець, бізнесмен, культурист. 38-й губернатор Каліфорнії (обраний у 2003 році, переобраний у 2006). Повноваження губернатора закінчуються в 2011 році.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Арнольда Шварценеггера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Арнольда Шварценеггера

Алдо Аппачі

7 червня 2017, 14:40

Справжня легенда! Спортсмен, актор, політик, бізнесмен...
1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...
*}