Брендан ФрейзерBrendan Fraser

Брендан Фрейзер / Brendan Fraser
Повне ім'я: Brendan James Fraser
Народився 3 грудня 1968
Зріст: 191 см
83%
5
17%
1

Фільмографія Брендана Фрейзера

Отруйна троянда (2019) ... Dr. Miles Mitchell
Фатальний патруль (2019) ... Cliff Steele
Титани (2018) ... Cliff Steele
Кондор (2018) ... Nathan Fowler
Траст (2018) ... Fletcher Chace
The Secret of Karma (2017) ... Animus / Ronay
Behind the Curtain of Night (2016) ... Ronay
Повстання Техасу (2015) ... Billy Anderson
Коханці (2014) ... John Gunther
Реальна білка (2013) ... Grayson

Біографія Брендана Фрейзера

Брендан Джеймс Фрейзер народився в Індіанаполісі (штат Індіана, США). Закінчив Корнишський коледж мистецтв.

Відео з участю Брендана Фрейзера

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Брендана Фрейзера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Брендана Фрейзера

brabus

12 серпня 2008, 13:49

У нас с ним и Оззи Озборном день рождения в один день :)
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...