«Вбивці квіткового місяця»: вийшов перший трейлер нового фільму Скорсезе за участю Леонардо ДіКапріо та Роберта Де Ніро

23 травня 2023,  04:15 | Новини фільмів

Нарешті у мережі з'явився тизер-трейлер нового амбітного кінопроєкту Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткового місяця» («Killers of the Flower Moon»), головну роль у якому виконає лауреат премії «Оскар» Леонардо ДіКапріо, який підтримує Україну.

Сюжет нової стрічки легендарного голлівудського режисера буде розгортися в 1920-х роках навколо індіанського племені осейдж, що проживає в американському місті Оклахома. Корінних жителів США починають вбивати одного за одним після того, як одна з корінних американок казково розбагатіла, виявивши нафту. Масові вбивства осейджів привертають увагу ФБР, яке починає своє розслідування.

Головну жіночу роль у фільмі Скорсезе, що був знятий у жанрі епічний вестерн, виконує акторка Лілі Гладстоун, чия гра вже підкорила усіх на Каннському кінофестивалі, де днями відбулася світова прем'єра стрічки «Вбивці квіткового місяця».

ДіКапріо втілить чоловіка героїні Гладстоун, тоді як агента ФБР зіграє Джессі Племонс. Також ключового персонажа втілить давній друг Скорсезе Роберт Де Ніро, а Брендан Фрейзер зіграє його адвоката.

Це буде перша роль ДіКапріо після сатиричної стрічки «Не дивіться вгору», що була номінована на 4 «Оскари» і принесла актору чергову номінацію на «Золотий глобус». Проте цього разу, як кажуть критики, найбільші шанси отримати за свою гру найпрестижніші нагороди саме у Гладстоун.

Драматичний вестерн «Вбивці квіткового місяця» вийде у світовий прокат у жовтні.

943 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: