Дивіться український трейлер нового фільму Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткової повні»

5 липня 2023,  19:21 | Новини фільмів

Леонардо ДіКапріо та Роберт Де Ніро готують змову, що має неочікувані наслідких для них обох, в офіційному трейлері драматичного фільму «Вбивці квіткової повні», який зняв легендарний режисер Мартін Скорсезе.

Стрічка «Вбивці квіткової повні» засновується на реальних подіях, що розгорталися в США у 1920-х роках навколо індіанського племені осейдж, яке проживало в американському місті Оклахома. Корінних жителів США вбивають одного за іншим після того, як один з них розбагатів, виявивши на своїй землі богаті поклади нафти. Масові вбивства осейджів привертають увагу ФБР, і воно приступає до розслідування.

Трейлер розкриває, що Де Ніро грає лиходія, який відправляє героя ДіКапріо до осейджів, щоб той допоміг йому заволодіти їхніми нафтовими родовищами, проте ДіКапріо закохується у жінку, що належить до племені осейджів. Її грає актриса Лілі Гладстоун, яка має гарні шанси отримати за цю роль номінацію на «Оскар».

Також у новій стрічці Скорсезе знявся зірка «Мумії» Брендан Фрейзер, який навесні отримав премію «Оскар» за свою гру у драмі Даррена Аронофські «Кит».

В український прокат фільм «Вбивці квіткової повні» вийде 19 жовтня.

1011 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: