Даррен АронофскіDarren Aronofsky

Даррен Аронофскі / Darren Aronofsky
Народився 12 лютого 1969; Бруклін, Нью-Йорк, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Даррена Аронофскі

Some Kind of Heaven (2020) ... продюсер
A Different Beyond (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Білий хлопець Рік (2018) ... продюсер
Невідома планета Земля (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Spheres (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
мати! (2017) ... режисер, продюсер, сценарист
The Truth Is Hard to Find the New York Times: Brian Denton (2017) ... режисер
Джекі (2016) ... продюсер (продюсер)
Відео з участю Даррена Аронофскі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Даррена Аронофскі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Даррена Аронофскі

Написати коментар...
Написати коментар...