Новини, в яких згадується Брендан Фрейзер

14 вересня 2023,  14:16 | Новини фільмів

Прем'єру нового фільму Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткової повні» залишилося чекати трохи більше місяця, а поки що дивимося його новий напружений трейлер за участю Леонардо ДіКапріо, Роберта Де Ніро та Лілі Гладстоун.

Читати далі...
5 липня 2023,  19:21 | Новини фільмів

Леонардо ДіКапріо та Роберт Де Ніро готують змову, що має неочікувані наслідких для них обох, в офіційному трейлері драматичного фільму «Вбивці квіткової повні», який зняв легендарний режисер Мартін Скорсезе.

Читати далі...
23 травня 2023,  04:15 | Новини фільмів

Нарешті у мережі з'явився тизер-трейлер нового амбітного кінопроєкту Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткового місяця» («Killers of the Flower Moon»), головну роль у якому виконає лауреат премії «Оскар» Леонардо ДіКапріо, який підтримує Україну.

Читати далі...
13 березня 2023,  15:17 | Нагороди та премії

Найкращим актором на 95-й церемонії нагородження «Оскар» став зірка драми «Кит» Брендан Фрейзер, а Найкращою актрисою назвали зірку стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо.

Читати далі...
20 січня 2023,  19:31 | Новини фільмів

Завдяки драматичній стрічці «Кит» 2022 рік став роком повернення зірки «Мумії» Брендана Фрейзера у велике кіно, і незабаром українські глядачі зможуть побачити її на екранах кінотеатрів, як підтверджує дубльований трейлер.

Читати далі...
5 вересня 2022,  19:47 | Новини фільмів

Перший кадр стрічки «Кит», яку зняв відомий американський кінорежисер Даррен Аронофскі, представляє її головного героя у втіленні актора Брендана Фрейзера. І ви навряд чи зможете впізнати зірку «Мумії» у цьому образі.

Читати далі...
5 вересня 2022,  18:46 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Навесні супергеройський екшен «Бетгьорл» увійшов до топ-10 найбільш очікуваних супергеройських фільмів за версією сайту IMDb, адже глядачі часто зазирали на його сторінку у пошуках новин, проте у серпні студія Warner Bros. повідомила, що, хоча фільм вже було відзнято, його реліз вирішили скасувати. Що ж сталося?

Читати далі...
17 червня 2020,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всього через тиждень після релізу першого трейлера 2 сезону супергеройського серіалу «Фатальний патруль» стримінговий сервіс DC Universe вирішив порадувати нас ще одним розширеним трейлером.

Читати далі...
11 червня 2020,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу від DC «Фатальний патруль» наша дисфункціональна команда в одязі, що поєднується, намагається впоратися зі своїми силами і врятувати світ від загадкової дочки Шефа (чи врятувати її від її батька).

Читати далі...
16 лютого 2019,  21:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри свого нового супергеройського серіалу «Роковий патруль», яка відбулася 15 лютого, компанія DC представила його розширений трейлер, що йде 4,5 хвилини.

Спін-офф торішнього серіалу «Титани» розповість про пригоди однієї з найулюбленіших супергеройських команд Рокового патруля, куди входять Роботмен (Брендан Фрейзер), Еласті-вуман (Ейпріл Боулбі), Негатив Мен (Метт Бомер), Крейзі Джейн (Дайан Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд). Їх зібрав разом божевільний учений Найлс Колдер (Тімоті Далтон), відомий як просто Шеф. З кожним з цих супергероїв стався жахливий нещасний випадок, який наділив його чи її суперздібностями, але також залишив на тілі і в душі глибокі шрами. Розслідуючи дивні феномени, члени команди намагаються знайти свою мету в житті і впоратися зі своїм минулим.

1 сезон серіалу «Роковий патруль» складатиметься з 13 серій.

9 лютого 2019,  00:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія DC готує новий супергеройський серіал під назвою «Роковий патруль», де світ рятуватиме п'ятірка безстрашних, але вельми дивних індивідуумів.

Знайомтеся, Роботмен (Брендан Фрейзер), Еласті-вуман (Ейпріл Боулбі), Негатив Мен (Метт Бомер), Крейзі Джейн (Дайан Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд), і вони саме ті супергерої, які так потрібні цьому світу. Ними буде намагатися керувати божевільний учений-ідеаліст Найлс Колдер (Тімоті Далтон), відомий як просто Шеф, і їхнім новим завданням стає затримання суперлиходія Містера Ніхто (Алан Т'юдік).

«Роковий патруль», члени якого раніше з'являлися в серіалі «Титани», заступить на службу вже наступного тижня, 15 лютого.

21 грудня 2018,  20:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні католицького Різдва компанія DC поділилася першим тизером свого нового супергеройського серіалу «Роковий патруль», де його герої без особливого ентузіазму позують для святкової листівки.

«Роковий патруль», також відомий в українскому перекладі, як «Фатальний патруль» або «Горе-чати», буде спін-оффом серіалу «Титани», заснованого на коміксах DC, і розповість про пригоди божевільного вченого-ідеаліста Найлса Колдера (Тімоті Далтон) та його польової команди вигнанців, куди увійдуть Негатив (Метт Бомер), Еласті-гьорл (Ейпріл Боулбі), Роботмен (Брендан Фрейзер), Крейзі Джейн (Даян Герерро) та Кіборг (Джоіван Вейд).

Прем'єра серіалу «Роковий патруль» відбудеться 15 лютого 2019 року.