Мішель ЙєоMichelle Yeoh

Мішель Йєо / Michelle Yeoh
Повне ім'я: Yeoh Chu-Kheng
Народилася 6 серпня 1962
Зріст: 163 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Мішель Йєо

Аватар 5 (2028) ... Dr. Karina Mogue
Аватар 4 (2026) ... Dr. Karina Mogue
Аватар 3 (2024) ... Dr. Karina Mogue
Аватар 2 (2022) ... Dr. Karina Mogue
Посіпаки: Становлення лиходія (2022) ... Master Chow
Школа Добра і Зла (2022) ... актриса
Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021) ... Ying Nan
Пороховий коктейль (2021) ... Florence
Boss Level: Врятувати колишню (2020) ... актриса
Щасливого Різдва (2019) ... Santa

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Мішель Йєо. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Мішель Йєо

Написати коментар...
Написати коментар...